Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Αφηστε τους να κάνουν την δουλειά τους

«Μας έπρηξαν» πάλι χθες οι κυριακάτικες (πλασιέ DVD και CD θα έλεγα) εφημερίδες με τα γκάλοπ που κάθε βδομάδα δημοσιεύουν. Τόσο μπροστά το ΠΑΣΟΚ τόσο μπροστά ο Καραμανλής που χάνει από τον κανένα. Τόσο έπεσε ο Σύριζα.
Σταματήστε επιτέλους. Δεν είναι δυνατόν να δουλέψει έτσι και η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση.
Δηλαδή είναι καλό να σκέφτονται τι θα πουν ο λαός στα γκάλοπ; Και επηρεάζεται ο λαός απ’ αυτά;
Το 2000 δεν είναι πολύ πίσω. Τότε που πριν τις εκλογές και για έξι περίπου μήνες η Νεα Δημοκρατία ήταν μπροστά (με καταλληλότερο τότε τον Σημίτη). Αλλά όταν πήγαμε στις κάλπες βγάλαμε ΠΑΣΟΚ, έστω και με ελάχιστη διαφορά.
Κάποτε όταν μια εφημερίδα δημοσίευε γκάλοπ, ήταν πραγματικά είδηση γιατί ήταν μια φορά το χρόνο περίπου. Ίσως και αυτό να είναι η αιτία της μη λειτουργίας της πολιτικής σκηνής. Οι πολιτικοί μας έχουν το άγχος όχι μόνο τι θα πούνε οι παπαρολόγοι τον οκτώ, αλλά και τι θα βγάλει το τάδε γκάλοπ στην δείνα εφημερίδα.
Αυτό που πρέπει να μάθουν οι εκδότες (και μάλλον το ξέρουν όπως φαίνεται απο την πορεία της Real news) και οι διευθυντές των κυριακάτικων εφημερίδων είναι ότι πολύ λίγοι είμαστε εμείς που διαβάζουμε πραγματικά την εφημερίδα της Κυριακής. Και ακόμη πιο λίγοι που δεν επηρεάζονται καθόλου από την «προσφορά». Εμένα θα με κατατάξετε όπου θέλετε αφού (ανάλογα και με τη προσφορά και με την ύλη) διαλέγω μία δυο μεταξύ των πέντε εφημερίδων που παρακολουθώ. Επειδή κ. εκδότες είστε κατά κύριο λόγο έμποροι και σας ενδιαφέρει κυρίως να πουλήσετε, εκτός από εσάς που σας ενδιαφέρει να βγει μια συγκεκριμένη κυβέρνηση για να κάνετε τις μπίζνες σας, βάλτε καμιά καλή ταινιούλα να δούμε κι αφήστε τους να κυβερνήσουν και να αντιπολιτευθούν μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου