Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Να βγουν μπροστά οι νέοι

Όπως έγραψα και πάλι, πήγα τις προάλλες και άκουσα την κ. Φώφη Γεννήματα σε εκδήλωση της Νομαρχιακής ομάδας της κ. Λιακούλη που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ.
Παραδόξως μου άρεσε η ομιλία της και ήταν πολύ σωστή, εκτός το ηθελημένο θέλω να πιστεύω «λάθος» που έκανε.
Την είδα και σήμερα το πρωί στην «πρώτη γραμμή» της ΝΕΤ. Μου άρεσε και πάλι. Συγκροτημένος ο λόγος της και έδειχνε να είναι άνθρωπος που έχει να προτείνει κάτι. Είναι και η πετυχημένη πορεία της στην υπερνομαρχία μέχρι τη γκάφα του κ. Παπανδρέου να την παραιτήσει από υπερνομάρχη να την βάλει επικεφαλής στο επικρατείας κάτι που δεν είχε δικαίωμα.
Όταν μιλούσε δεν σκεφτόμουν ούτε το χρηματιστήριο και τα λεφτά που χαθήκαν, ούτε την κατάργηση του εθνικού μας νομίσματος και την επώδυνη (δεν τελείωσαν οι οδύνες ακόμη) μετάβασή μας στο Ευρώ, ούτε φυσικά το «στρατοδικείο» που στήθηκε το ’89. Αντίθετα έβλεπα στο πρόσωπό της το καθάριο βλέμμα του πατέρα της Γιώργου Γεννήματα που έκανε το ΕΣΥ που κρατάει τόσα χρόνια, παρά το ροκάνισμα όλων των πολιτικών μπλε και πράσινων.
Είναι η νέα γενιά των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ όπως και η Εύα Καϊλή που έκοψε από βουλευτή το 2004 ο κ. Παπανδρέου, για χάρη του κ. Χατζημιχάλη.
Αυτοί πρέπει να βγουν μπροστά κι όχι πρόσωπα που θυμίζουν το παλιό ΠΑΣΟΚ και τα λάθη του. Ούτε «σώγαμπρους» του παλέ ποτέ ΣΥΝ (τώρα είναι Σύριζα), που ανεπιτυχώς ευτυχώς, προσπάθησαν να στείλουν φυλακή τον Ανδρέα Παπανδρέου. Εγώ ειδικά σ’ αυτή την περίπτωση αλλάζω κανάλι όσο ενδιαφέρουσα και να’ναι η συζήτηση. Άλλοι μπορεί να το κάνουν όταν βλέπουν τους νεοφιλελεύθερους του Σημίτη.
Να βγουν μπροστά νέα πρόσωπα. Όπως η Φώφη όπως η Εύα όπως τόσοι, που σίγουρα υπάρχουν αλλά κανείς δεν τους προβάλει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου