Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Το πάθημα της Κωνσταντίνας Κούνεβα και τα κόμματα

Πρόσφατα είχαμε ένα τραγικό γεγονός στην Αθήνα. Η Βουλγάρα Κωνσταντίνα Κούνεβα,καθαρίστρια και συνδικαλίστρια (αυτό προσπαθούσε τουλάχιστον) δέχθηκε επίθεση στην Αθήνα με θειικό οξυ.
Την υποχρεώσαν μάλιστα να το πιει κιόλας προκάνοντας της τεράστια προβλήματα και εξωτερικά και εσωτερικά. Βρίσκεται κατόπιν αυτού στην εντατική σε νοσοκομείο της Αθήνας κι όπως μαθαίνουμε, αργά αλλά σταθερά επανέρχεται. Δυστυχώς από προσωπική πείρα ξέρω ότι να επανέρθεις από τόσο σοβαρό βλάβες όσο και να προσπαθήσεις χρειάζεται πολύς χρόνος. Όταν λέμε πολύς πάρα πολύς. Αφάνταστα πολύς. Περαστικά σου λοιπόν Κωνσταντίνα και να σε δυνατή γιατί θέλει μεγάλη δύναμη.
Έγινε γνωστό το πάθημά της και με την βοήθεια του Τύπου σ’ όλη την Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο. Μ’ αυτό αναδείχθηκαν οι συνθήκες που εργάζονται οι καθαρίστριες στις εταιρίες που αναλαμβάνουν την καθαριότητα στις υπηρεσίες. Άλλο εκσυγχρονιστικό έκτρωμα αυτό, να αναλαμβάνουν εταιρίες των καθαρισμό χώρων καταστημάτων ή υπηρεσιών,
Έτσι άρχισαν να γίνονται συζητήσεις που σιγά σιγά βγάζουν διάφορες βρωμιές.
Το φοβερό στην όλη ιστορία είναι ότι υπήρξαν κόμματα (Σύριζα και ΠΑΣΟΚ) που διαρρεύσαν ότι θέλουν να την βάλουν επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο. Και καλά ο Συριζα που τρέχει γενικά όπου μυριστεί αναταραχή. Και το ΠΑΣΟΚ; Που έβαλε το χεράκι του να δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση;
Ασε το άλλο, αυτά τα πράγματα δεν ανακοινώνονται και μάλιστα τόσο πριν. Σα να λέει η ΑΕΛ ότι θέλουμε να πάρουμε μεταγραφή τον Μέσσι. Γίνεται; Εδώ ούτε τον «Μέσσι των φτωχών» Κουτσιανικούλη που μάλιστα είναι από την περιοχή πήρατε.
Το φοβερότερο είναι οτι με την δημοσιοποίηση της απάντησης Κουνεβα: «Σας αγαπάω αλλά δεν πολιτεύομαι» (Σαν άλλος Βασίλης Παπακωνσταντίνου «Σας αγαπάω αλλά δεν παντρεύομαι», που παντρεύτηκε τελικά την Ελένη) υπηρξαν δημοσιγράφοι που απόρησαν γιατί «κλότσισε» είπαν τόσα λεφτά μισθό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου