Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Πόσο γρήγορα ταξιδεύουν τα νέα

Είναι απίστευτο πόσο γρήγορα μεταδίδονται τα νέα από στόμα σε στόμα. Δύο γεγονότα μ’ έκανα να το ξανασκεφτώ, το δεύτερο το έμαθα αργά χθες το βράδυ.
Αλλά ας τα δούμε χρονικά.
Τον Δεκέμβριο (13-12) στο στάδιο του Αλκαζάρ (όπως σωστά πρέπει να λέγεται γιατί Αλκαζάρ είναι η περιοχή) έγινε ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΕΛ – Ολυμπιακού. Ενω εξελισσόταν το ματς ακούστηκε κάπου πίσω μου η φωνή «Νικοπολιδηηηηηηη πόσα θες να περιποιηθείς τον κήπο στο εξοχικό μου στον Πλαταμώνα»
Όλοι απορήσομε, όπως και ο φίλος του που ήταν παρέα. «Γιατί τον φωνάζεις έτσι τον άνθρωπο; Τροχονόμο τον λέμε όχι Κηπουρό» Και η απάντηση: «Σε λιγες μέρες θα δεις». Πράγματι δεν πέρασε μια βδομάδα κι «έσκασε η είδηση» πως έκανε αίτηση να προσληφθεί ως δεντροκηπουρός στην Δήμο Κηφισιάς, εκμεταλευόμενος ενα παλιό νόμο.
Την Κυριακή που μας πέρασε δεν πήγα στο γήπεδο. Υπήρχε ο αγώνας ΑΕΛ – Αρης. Στις 16:45 (έχει σημασία η ώρα).
Εκείνη τη μέρα έγινε η θεαματική απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού του Βασίλη Παλαιοκώστα. Απ’ ότι μαθαίνουμε στις 16:00.
Έμαθα από φίλο χθες το βράδυ πως όταν οι Λαρισαίοι οπαδοί είδαν τους αστυνομικούς στο γήπεδο του έκαναν καζούρα φωνάζοντας «Τιμή και δόξα στο Βασίλη Παλαιοκώστα»
Ακούγοντας τους οι «Αρειανοί» συμμετείχαν κι αυτοί στην καζούρα. Και οι αστυνομικοί λέει τους κοιτούσανε αποσβολωμένοι
Τώρα το πως έφτασαν τα νέα τόσο νωρίς στο στάδιο όταν η τηλεόραση μετέδωσε την είδηση στο ημίχρονο του αγώνα Εργοτέλη – Ολυμπιακού, είναι κάτι που χρήζει «ψαξίματος». Εκτός αν το μετέδωσε σχεδόν αμέσως κάποιος τηλεοπτικός σταθμός και όμως δεν φαίνεται τόσο λογικό, μια που δεν το ξεραν ούτε οι ίδιοι οι αστυνομικοί του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου