Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Κόκκινο ευρωπαϊκο όνειρο ΤΕΛΟΣ


Ευρώπη τέλος για τον Ολυμπιακό μετά το χθεσινό ματς στη Γαλλία. Ενας αγώνας που χάθηκε με «κάτω τα χέρια».
Ο κ. Βαλβέδε έστησε την ομάδα πολύ συντηριτικά. Βέβαια έλειπε ο Γκαλέτι. Αλλά ο Γκαλετί είναι όλος ο Ολυμπιακός;
Ειναι δυνατόν να βάζει για 2η η 3η φορά από την αρχή τον πατριώτη μου τον Γιώργο Γκαλίτσιο σε τέτοιο ματς; Οπως γράφουν οι αθλητικές εφημερίδες σήμερα δεν φτάνει το «υλικό» και δεν γίνετε να παίζουν οι ίδιοι παίχτες τόσους αγώνες.
Πολύ σωστό. Δεν έχει ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός; Ο Γιώργος ας πούμε δεν υπήρχαν άλλα ματς να μπορέσει ο άνθρωπος να ενσωματωθεί σωστά στην ομάδα; Μήπως έπρεπε να το βάλει σε αγώνες δύσκολους με πίεση ώστε να κάνει λάθη; Τον έβαλε και στον αγώνα κυπέλλου στην Τούμπα και ήταν μέσα στη φάση του γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός. Χθες δεν του έκανε τη χάρη (μάλλον δεν «του έκατσε» του κ Βαλβεδε) να ευθύνεται για κανένα γκολ.
Μάλιστα οι αλλαγές που έκανε τι ήταν αυτές;
Επρεπε να βάλει ο Ολυμπιακός 3 γκολ σε ένα ημίχρονο κι έβαζε κεντρώους ποδοσφαιριστές; Κι αν έτρωγε και πέντε γκολ ο Ολυμπιακός τι έγινες. Συνηθισμένοι είμαστε άλλωστε από τις «πριγκιπικές» εποχές.
Πέρυσι τέτοιο καιρό και παρά ότι ο Ολυμπιακός είχε πέσει ηρωικά στην Αγγλία, αρχισε να γίνετε συζήτηση για αντικατάσταση του κ. Τάκη Λεμονή. Από «κεκτημένη ταχύητα» κάναμε το νταμπλ. Ήρθε το καλοκαίρι κάποιος έμπειρος. Ποια η διαφορά; Χειρότερα πηγαμε στην ευρώπη φέτος. Οι Κύπριοι ακόμη μας ευχαριστούν.
Μόνο «το Φως» τα γράφει καθαρά σήμερα. Εγώ θα προχωρήσω λίγο παραπάνω. Ο κ. Λεμονής είναι καιρό μακριά από την ομάδα. Θα πρέπει να επιστρέψει να την ξαναφτιάξει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου