Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Ο παλαικώστας και οι τηλεπαραθυράκιδες

Απίστευτο! Την Κυριακή έγινε απόδραση του Παλαιοκώστα με τον (αλβανό φίλο του Ρίτζαϊ) από την ίδια φυλακή, τον Κορυδαλλό και τον ίδιο τρόπο. Όπως το 2006. Οι περίοικοι λέει έκαναν πλάκα μόλις είδαν το ελικόπτερο Κυριακή νωρίς το απόγευμα πάνω από τις φυλακές. Πάνε λέγαν ο ένας στον άλλο να πάρουν τον Παλαιοκώστα. Η πραγματικότητα, λένε, ξεπερνάει την φαντασία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ταυτίστηκαν.
Δεν ξέρω αν ειδοποιήθηκαν οι γείτονες, μια που ο γνωστός φαρσέρ και τσολιάς στην τηλεοπτική «Ελληνοφρένεια» του Σκάι, Αποστόλης Μπαρμπαγιάνης ειχε πάρει (το 2006), για την ραδιοφωνική εκδοχή της εκπομπής, τηλέφωνο στις φυλακές Κορυδαλλού να διαμαρτηθεί μια που γέμισαν σκόνη η μπουγάδες κα τρόμαξε ο παππούς. Φέτος πήρε τηλέφωνο στο υπουργείο δικαιοσύνης να κάνει παράπονα που δεν έχει το κτήριο της (φυλακής!!!) ελικοδρόμιο μια που με την ανεμόσκαλα που λένε ανεβήκαν τους «πιάστηκε» η μέση τους και είναι με έμπλαστρα.
Η γραμματέας που απάντησε φέτος κι απαντούσε ξαφνιασμένη, ενω το 2006 ο υπάλληλος του Κορυδαλλού την ηλιάστηκε, δεν ξέρω αν κατάλαβε ότι ήταν ο Σκάι κι έλεγε «αν ξαναγίνει θα σας ειδοποιήσουμε». Που να ήξερε ο άνθρωπος οιτι θα ξαναγίνει.
Τώρα οι «παπαρολόγοι» της τηλεόρασης έλεγαν γιατί δεν πυροβόλησαν και δεν κατέρριψαν το ελικόπτερο, πυροβόλησαν μάλλον αλλά δεν το κατέρριψαν. Αν ήταν σχολεία γύρω και παίζαν παιδιά ή οτιδήποτε άλλο δεν έχει σημασία γι’ αυτούς. Αν έπεφτε το ελικόπτερο από πυροβολισμό και είχαμε θύματα θα λέγαν γιατί το κάναν και με το δίκιο τους τότε. Τώρα αν δεν το έριξαν επειδή δεν ήταν επειδή δεν ήταν εκπαιδευμένοι πρέπει να το φωνάξουμε να το μάθει όλος ο κόσμος;
Να μια ιδέα για τους ψευτοεπαναστάτες της Σεχτα.
Να πάνε με ελικόπτερο και να αφήσουν στο προαύλιο των φυλακών μια προκήρυξη που να λέει ουσιαστικά «μάθαμε από τους τηλεπαραθυράκιδες ότι ήστε άσχετοι και ήρθαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου