Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΑΕΚ – Αρης 2 την Κυριακή;

Έγραψα προχθές για τον λόγο που δεν πήγα στο Αλκαζαρ περιμένωντας μάταια να δω τον αγώνα στην τηλεόραση.
Μάταια. Αναρωτήθηκα γιατί.
Δεν έβρισκα δικαιολογία καθώς δεν έβρισκα δικαιολογία καθώς ήταν ίσως το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής,
Ώσπου κοίταξα (όπως κάθε μέρα) τις εφημερίδες.

Φυσικά οι Αθηναϊκές δεν έγραφαν τίποτε (εκτός του «Φωτός, δεν είναι αθλητικός Τύπος ή όπως λένε οι φίλοι άλλων αθλημάτων αθλητικός ποδοσφαιρικός τύπος αλλά αθλητικός αθηναϊκός ποδοσφαιρικός τύπος)
Το «Φως» λοιπόν είχε μόνο το αποτέλεσμα μπροστά γιατί είχε που Ολυμπιακό που είναι η αγάπη του (και δική μου)
Ώσπου η ματιά μου έπεσε στην τοπική “The match” που γράφει κάτω δεξιά πως «ο Κάκος έσπασε πάλι τα νεύρα των Λαρισαίων. Ξέροντας πως ο Γιάννης Καλογιάννης που είναι διευθυντής της δεν υπερβάλει άνοιξα τον «Ημερήσιο Κήρυκα»
Γράφει ο Γιάννης Τσιάτσιος στην κριτική του διαιτητή:
Ο Κερκυραίος διαιτητής κ. Κάκκος που τα πήγε αρκετά καλά και απέφυγε τα μεγάλα λάθη, “κιτρίνισε” τους Βέμπερ (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και δεν παίζει κατά πάσα πιθανότητα στη Λεβαδειά) και Νταμπίζα (συμπλήρωσε επτά κίτρινες και δεν θα παίξει ούτε σε Καραϊσκάκη, ούτε σε Λεβαδειά), από την ΑΕΛ και τους Λουρένσο, Κουμορτζί και Μπέλιτς από τον Πανιώνιο. Καλά τα πήγαν και οι βοηθοί του κ.κ. Τρύφωνας και Βασιλειάδος.
Πείστηκα σχεδόν το τι έγινε και ένιωσα ευτυχισμένος που δεν έγινε καμμιά παράξενη φάση στην περιοχή του Κοτσόλη, μια που ο Κάκος μας έχει συνηθίσει σε τέτοια πράγματα, να είναι δηλαδή κακός.
Εψαξα και βρήκα δήλωση και του προέδρου της ομάδας Κώστα Πηλαδάκη κι ενός διεθνή (ελπίζουμε εν ενεργεια) διεθνή ποδοσφαιριστή του Στέλιου Γιαννακόπουλου
Το αναμφισβήτητο ήθος τους όμως δεν τους επέτρεψε να μιλήσουν για την διαιτησία. Κι ας είναι ο κ. Πηλαδάκης πρόεδρος στην super league κι ας συνηθίζει ο κ. Πανόπουλος για ψύλλου πήδημα να διαμαρτύρεται σ’ όλες της εφημερίδες με ολοσέλιδες καταχωρήσεις. (Για να βλέπουν θετικά τις διαμαρτυρίες επειδή πληρώνει).
Μ’ αυτά κι αυτά αν και δεν παίζω «πάμε στοίχημα» λέω να παίξω την Κυριακή το ΑΕΚ – Αρης 2.
Προστατέψτε την ομάδα κ Κώστα. Πρόεδρος της super league είσαι. Δεν θέλει κανείς Λαρισαίος εύνοια ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου