Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Όλα δείχνουν διπλές εκλογές...

Η ψηφοφορία την Δευτέρα (απ ότι λέγετε) για την παραπομπή του κ. Αριστοτέλη Παυλίδη. Η ψηφοφορία είναι μυστική και το πιο πιθανό να παραπεμφθεί. Και θα παραπεμφθεί γιατί συμφέρει την κυβέρνηση.
Και την συμφέρει όχι μόνο γιατί θα έχουμε παραγραφή των γαλάζιων σκανδάλων, όπως έγιναν με τα πράσινα αλλά όπως, άκουσα πάλι χθες βράδυ κρίση είναι μπροστά.
Άρα πάμε ως κράτος «για φούντο». Τον Σεπτέμβρη που θα περάσει η φτωχή τουριστική περίοδος, Θα έχουμε λοιπόν εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές.
Όπως δείχνουν τα πράγματα θα βγει το ΠΑΣΟΚ και θα «σκάσει» η βόμβα στα χέρια του.
Θα βγει μετά ο κ. Καραμανλής, όπως βγαίνουν τώρα οι του ΠΑΣΟΚ, «τα κανάτε σκ... σε τρεις μήνες εκλογές λοιπόν να σας σώσουμε από το κακό ΠΑΣΟΚ» (εμάς τους Ελληνες)
Όπως θα μας σώσει το ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ τη πεντηκοστή. Οπως μας έσωσε η ΝΔ από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ το 2004. Όπως μας έσωσε το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ από το προεδρικό ΠΑΣΟΚ το 1996. Οπως μας έσωσε το προεδρικό ΠΑΣΟΚ από την γκαντεμοΝΔ που μας φόρτωσαν οι Κυρκοφλωράκηδες μαζί (να μη ξεχνιόμαστε) με του Δαμανακοανδρουλάκηδες. Που όλοι μαζί μας έσωσαν από το original ΠΑΣΟΚ το 1989.
Δε μας αφήνεται λέω εγώ; Μήπως και σωθεί η χώρα (Η χώρα δεν ξέρω αν μπορει, έμεινε κάτι γιατί φάε φάε αν έμεινε κάτι) αλλά ο Ελληνικός Λαός σίγουρα μπορεί να σωθεί. ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ βλέπεις ο Γιάννης Ρίτσος περιγράφει υπέροχα την Ανάσταση της Ρωμιοσύνης, που τη μελοποίησε κι ερμήνευσε υπέροχα ο τεράστιος Μίκης Θεοδωράκης «Τη Ρωμιοσύνη μή την κλαις εκεί που πάει να σβήσει... Νάτη πετιέται εξ αρχής αντριεύει και θεριεύει...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου