Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Τώρα να πληρώσουν αυτοί που τα πήραν

Ξεκινήσαν και πάλι να βγαίνουν παράνομες χρεώσεις Τραπεζών.
Παράνομη λέει η προμήθεια στα χρήματα που βγάζεις από πιστωτική κάρτα, λες κι ο τόκος δεν είναι τεράστιος. Παράνομη λέει η κλιμακωτή χρέωση για αίτηση στεγαστικού δανείου λες και είναι σωστή η χρέωση.
Πάλι καλά που βγάλαν παράνομη την χρέωση του να πάρεις ενημέρωση (Το print δηλαδή) μια που αυτό είναι το αποδεικτικό για την μεταφορά δανείου.
Βέβαια πρέπει να βγει παράνομη και η χρέωση που έχεις όταν καταθέτεις λεφτά χωρίς να έχεις το βιβλιάριο.
Το πιο καλό είναι (απ ότι έχουν πει) ότι πλέον είναι στο χέρι του κάθε υπουργού να λέει πως αυτή η χρέωση είναι η ίδια με εκείνη που κρίθηκε παράνομη κάτι που το κάναν συχνά βέβαια αυτό.
Υπάρχουν τόσες νόμιμες λωποδυτιές που κάνουν οι τράπεζες και πρέπει να βγουν παράνομες, που δεν λέγεται.
Άσε που στην Ελλάδα πήραν τόσα λεφτά από το κράτος με σκοπό να τα δώσουν δάνεια να βγάλουν λεφτά δηλαδή κι αυτοί τα δίνουν με το σταγονόμετρο.
Απόφαση χρειάζεται από την πολιτική ηγεσία. Μια που όταν έγαν πως κινδυνεύαν τους στήριξε το κράτος τώρα που χρειάζεται κάποια παραπάνω σήματα (2 ή 5 δις ευρώ) ας τα δώσουν αυτοί.
Να πληρώσουν, ανάλογα με τον όγκο συναλλαγών πχ με το κεφάλαιο που δηλώνουν στον ισολογισμό ή τα κέρδη.
Να πληρώσουν το ότι λέγονταν απ τη μια μεριά κι απ την άλλη θέλουν να φαίνεται πως έχουν υπέρογκα κέρδη., εκ του πονηρού φυσικά. Να κρατήσουν πελάτες, να προσελκύσουν νέους πελάτες κι επενδυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου