Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Ποιές γυναίκες μας αρέσουν
(σε μένα και πιστεύω στους πιο πολλούς)

Μια μάστιγα της εποχής μας. Η Νευρική ανορεξία.
Αρρώστια που αποκτούν κοριτσάκια (και γυναίκες που και που) που θέλουν να έχουν «καλό» σώμα.

Δεν συγχωρούνται «ψωμάκια» κοιλίτσες και περιττά κιλά. Και καταφεύγουν στο να μη τρώνε, να κάνουν εμετό με την θέλησή τους και να βγάζουν ότι περιττό (κατά την γνώμη τους) έχουν φάει. Κι αυτό γιατί;
Για να είναι λεπτές να τις παίρνουν στις επιδείξεις μόδας και να αρέσουν στους άνδρες.
Για τα πρότυπα είναι μια μεγάλη ιστορία και οι απόψεις δίιστανται (ως και τέλειες αναλογίεςέχουν βγάλει.
Να πω για τα ανδρικά γουστα. Τα δικά μου κυρίως, που συμφωνούν με των περισσότερων όπως μιλάω με τους φίλους μου.
Η γυναίκα χρειάζεται να έχει κάποια κιλά παραπάνω. Είναι βέβαια και η φυση του γυναικείου σώματος που ξεκινά να παχάνει στην περιφέρεια και τους γλουτούς. Κι αν είναι και «σφιγμένα», γυμνασμένα ακόμη καλύτερα.

Πιτσιρικάς έβλεπα σε παλιές, και τότε ακόμη, φωτογραφίες την Τουίνκι και λέγαν οτι ήταν όμορφη. Κι απορούσα. Ομορφη λέγαν και την ηθοποιό μας την Κάτια Δανδουλάκη. Και μάλιστα στην σειρά που έκανε πάταγο εκείνη την εποχή «οι Πάνθεοι» βασισμένη σε μυθιστόρημα του Τάσου Αθανασιάδη και σκηνοθεσία του Βασίλη Γεωργιάδη ήταν το μοιραίο πρόσωπο η μοιχαλίδα σύζυγος (Μάρμω) του Αγγελου Αντωνόπουλου (Ανδρέας) με τον καλλιτέχνη της οικογένειας (Κίτσο) νομίζω Νίκος Βερλέκης.
Το ίδιο αισθανόμουν και για την Έλενα Ναθαναήλ

Κι απορούσα τι της έβρισκε. Σα γυναίκα μιλάω πάντα όχι σαν ηθοποιο που ηταν υπέροχη,
Εγώ προτιμούσα κωμωδίες με την Καίτη Παπανίκα ή την Ελένη Ανουσάκη και στις πιο παλιές ταινίες (κλασικός ελληνικός κινηματογράφος) την Μάρθα Καραγιάννη. Είναι σίγουρο οτι και η Τζούλια Αλεξανδράτου την πάτησε έτσι και η Νανά Καραγιάννη.
Την Πάτησε και η Ζετα Δούκα (πολύ καλή ηθοποιός) το ξεπέρασε κι αυτή κι έκανε τον σύλλογο «Ανάσα».
Τώρα που το κατάλαβε κι άφησε τον εαυτό της βλέπουμε στον «Λάκη τον γλυκούλη» Μια πολύ ποθητή γυναίκα
Να αναφέρω σαν παράδειγμα την σημερινή Ελένη Μενεγάκη, την Βάνα Μπάρμπα και τόσες άλλες που σίγουρα αδύνατες δεν τις λες.
Αφήστε κορίτσια τον εαυτό σας σχεδόν ελεύθερο. Τα θέλουμε τα παραπάνω κιλάκια. Αν θέλετε να «ταλαιπωρείστε» να μας αρέσετε πιο πολύ ρίξτε το στη γυμναστική αλλα τα ψωμάκια σας είναι όμορφα
Και για να μην παρεξηγηθώ για πολλοστή φορά γράφω πως ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΡΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ (που είναι υπέροχες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου