Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Το πρόσφατο foul ολων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
- πλην του Internet

Όσοι με διαβάζετε θα έχετε παρατηρήσει ότι στρέφομαι συχνά κατά της ενημέρωσης της τηλεόρσης.
Αναφερόμενος στα μονοθεματικά δελτία ή οτι δεν κάνουν τίποτε άλλο απ’ το να συζητούν περί ανέμων και υδάτων.
Ομως και οι εφημερίδες δεν μας ενημερώνουν σωστά. Δεν ξέρω αν η εφημερίδα που θα πάρω, θα το αναφέρει στα «ψιλά γράμματα» αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα πρώτης σελίδας. Και για αποφυγή λάθους μου ξανακοίταξα τα χθεσινά πρωτοσέλιδα, ενώ δυστυχώς έτυχε να μην πάρω εφημερίδα.
Αναφέρομαι στην απίστευτη γκάφα του κ. Αλέκου Αλαβάνου. (Παραπέμπω στο σχετικό σχόλιο που έκανε το troktiko) Μια γκάφα που δείχνει ασχετοσύνη. Τέτοια ασχετοσύνη, που όχι μόνο, καυά τη γνώμη μου να είναι λόγος «καθαίρεσης» του βουλευτικού αξιώματος.
Τι έκανε; Σε προχθεσινή ομιλία του στην Βουλή χαρακτήρισε «ακραίο» τον ...Διονύσιο Σολωμό επειδή στην «Υμνο εις την ελευθερίαν» που έγινε εθνικός ύμνος γράφει: "σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψι, ποῦ μὲ βία μετράει τὴν γῆ" δηλαδή ξεστόμισε ο απαράδεκτος. Με λίγα λόγια ήθελε να πει ότι με την βία μετράει την γη.
Τον έβαλε στη θέση του ο κ. Καρατζαφέρης. Που διαφωνώ σε πολλά θέματα μαζί του αλλά καλά τον έκανε. Κι αν έχει λίγο εγωισμό θα πρέπει να παραιτηθεί από επικεφαλής κόμματος που θέλει να λέγεται αριστερό.
Και να επανέρθω στις «φυλλάδες». Γιατί τέτοια ασυλία; Το ίδιο θα έκαναν αν ξεστόμιζε κάτι τέτοιο ο κ. Καραμανλής ή ο κ. Παπανδρέου; Ακόμη και η κ Παπαρήγα; ΄Να μη πω για τον κ. Καρατζαφέρη που θα το «σκίζαν» επί ένα μήνα.
Βέβαια τον κ. Καρατζαφέρη το «σκίζουν» συνήθως για τελείως αντίθετα πράγματα και καλώς πολλές φορές. Αλλά βρε αθεόφοβοι κατηγορήστε και κάποιον (ή κάποιο κόμμα) που πατρονάρετε, να έχουν αξία και οι κατηγόριες σας

2 σχόλια:

  1. Η ΓΚΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ
    http://www.enet.gr/?i=news.el.home&id=33584
    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_09/04/2009_310484

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%8E%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CE%B5%CE%B9%CF%82_%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1%CE%BD

    http://www.matia.gr/7/78/7801/7801_1_1b.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορω να πραθεσω πολλες σελιδες που λενε το αντιθετο:
    http://es.wikipedia.org/wiki/Imnos_is_tin_Eleftherian
    http://www.geocities.com/patriotismos/ymnos.html
    http://gl.wikipedia.org/wiki/Imnos_is_tin_Eleftherian
    Αλήθεια εσυ πώς το ξερεις ρον Εθνικο μας ύμνο;
    Με βια ή με βία

    ΑπάντησηΔιαγραφή