Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Εκτός του σπουδαιότερου αγώνα. Της Λάρισας

Μια απ’ τις τελευταίες αγωνιστικές της φετινής χρονιάς του πρωταθλήματος της Α’ εθνικής κατηγορίας. Η Τρίτη απ’ το τέλος συγκεκριμένα.
Ο φίλος μου ο Χρηστός πρότεινε να πάω κι εγώ, αυτός πηγαίνει κάθε Κυριακή ως κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, να δω τον αγώνα ΑΕΛ – Πανιωνίου.
«Δεν έρχομαι Χρήστο του είπα. Θα πάω στην καφετέρια του κ. Θανάση που δουλεύει η φίλη μας η Δήμητρα να δω τον αγώνα τηλεοπτικά.
Άλλωστε η συγκεκριμένη καφετέρια έχει και nova και θα μπορεί να γυρίζει απο αγώνα σε αγώνα να βλέπουμε την εξέλιξή τους.»
Και κοίταξα την εφημερίδα να δω σε ποιό κανάλι έχει τι.
Πραγματικά. Στα 3 κανάλια της ΕΡΤ είχε Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός – Ξάνθη και σε μαγνητοσκόπηση μια που «ζωντανά» είχε βόλεϊ, Αρης – ΟΦΗ. Στον Νοva είχε Πανθρακικός - ΑΕΚ στο 1, Θρασύβουλος – Ηρακλής στο 2 κι Εργοτέλης – Πανσεραϊκός στο 3.
Αααα σκεφτομαι την ΑΕΛ την έχει παρει (για τελευταία χρονιά φέτος) ο Alpha. Αλλωστε σήμερα το παιχνίδι αυτό είναι το πιο σημαντικό της αγωνιστικής. Όπως ξαναέγραψα αν κερδίσει σχεδόν «καθάρισε» την πέμπτη θέση που είναι εισιτήριο για τα play off. Που αυτά θα οδηγήσουν είτε στο Champions League είτε στο νέο κύπελλο UEFA..
Πόσο γελάστικα.
Ο Alpha έδειχνε τον αγώνα Λεβαδιακού – Ολυμπιακού. Και Θαύμασα προγραμματισμό. Ο Ολυμπιακός και μαθηματικά πρωταθλητής (άρα αδιάφορος) ο Λεβαδιακός έξι βαθμούς πάνω απ την ζώνη υποβιβασμού. (άρα σχεδόν σωσμένος). Τελείως αδιάφορο λοιπόν το παιχνίδι. Ούτε σε παράλληλη μετάδοση είχε αυτό της Λάρισας.
Δεν πιστεύω να έδρασε ο Αντιλαρισαίος (σε ότι έχει σχέση με τη Λάρισα) Βολιώτης Αντώνης Καρπετόπουλος. Και μην αντιδράσει κανείς γιατί βούιξε το πανελλήνιο με την κόντρα που είχε on air με τον τότε προπονητή τος ΑΕΛ Γιώργο Δώνη, την εποχή της απίθανου γκολ του Λουτσιάνο στο ματς με τον Ατρόμητο.
Δε θέλω να καλλιεργώ το μίσος που υπάρχει μεταξύ των γειτόνων μας, αλλά κάτί τέτοια γεγονότα το θρέφουν.
Αλλά τι να πεις από τα οκτώ ματς του Σαββατοκύριακου το μοναδικό που δεν μεταδόθηκε ήταν αυτό με το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρων.
Όσο για τον τηλεοπτικό αυτό σταθμό στο τληκοντρόλ μου, εξοστρακίσθηκε στο Νο 24 (μετά τον τηλεοπτικό σταθμό του 902 και πριν το ΤΗΛΕΑΣΤΥ) την εποχή πού έφυγε ο κ. Αναστασιάδης που έδειξε πόσο δημοκρατία ήθελε ο κ. Χατζηνικολάου. Επιβεβαιώθηκα όταν εκπαραθυρώθηκε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος. Και τον κρατούσε στο τηλεκοντρόλ η Formula 1 και το ποδόσφαιρο.
Στο Νο 6, που ήταν ο Alpha, επέστρεψε μετά από δέκα περίπου χρόνια ο Σκάι
H Formula φέτος, ευτυχώςμ επέστρεψε στον ΑΝΤ1.
Από ποδόσφαιρο; Οι περιγραφές; Αισχίστου ποιότητας.
Αφού στου αγώνες της ΑΕΛ οι αποφάσεις του διαιτητή που ήταν κατά της γηπεδούχου ομάδας, ήταν: «ειναι φάουλ» ή «η μπάλα είναι για την (όποια αντίπαλο της ΑΕΛ)» και στις υπέρ «ο διαιτητής σφύριξε φαουλ» ή «ο διαιτητής λεέι η μπάλα ειναι για την ΑΕΛ»
Ασε που έψαχναν τα γκολ της ΑΕΛ τόσο πολύ αν ήταν που στο τέλος βαριόταν και ο όποιος καλοπροέραιτος πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας.
Τώρα γιατί μένει ο σταθμός ακόμα στο τηλεκοντρόλ μου; Εστω και στο 24; Να ευχαριστούν όλοι στον Alpha την Ντάλια Γερμανού για τη αισιοδοξία και το κέφι που μου προσφέρει, όπως όλους αυτούς που βλέπουν την εκπομπή της κάθε Σαββατοκύριακο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου