Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Τι ωραία μέρα η χθεσινή στην τηλεόραση!!!

Η χθεσινή απεργία που κατά τα φαινόμενα είχε μεγάλη επιτυχία (σύμφωνα με τις πρωινές εκπομπές που παρακολούθησα).
Βέβαια εγώ περιμένω την αυριανή μέρα να δω τις εφημερίδες να βγάλω συμπέρασμα. Καθημερινά σχεδόν την ώρα του δελτίου ειδήσεων των πιο πολλών καναλιών και είμαι με φίλους οκτώ παρά κάτι το γυρίζω το Σκάι για να βλέπουμε τα ντοκυμαντέρ με τα original ζώα.
Χθες βρισκόμουν σε φιλικό σπίτι. Ξέροντας την συνήθειά μου λέει ο φίλος. «Να αλλάξουμε κανάλι» Τελικά κάτι συνέβη και δεν αλλάξαμε κι έμεινε στο Mega και είδαμε σε επανάληψη μια απ’ τις πιο καλές σειρές του.
Θυμήθηκα πόσο μ’ ενθουσίασε σε προηγούμενη απεργία των δημοσιογράφων έβλεπα ποδοσφαιρικούς αγώνες με φυσικό ήχο γηπέδου κι όχι με τα σχόλια των δημοσιογράφων. Βλέπεις κι αυτοί λέμε άσχετα πράγματα την ώρα που παίζεται παιχνίδι. Αλλάζει πόδια η μπάλα και δεν μας λεν ποιος την έχει αλλά πως «Το παιχνίδι αυτό του θυμίζει,ο Σωτηρακόπουλος το είπε αυτό, έναν αγώνα Ρεάλ – Ιντερ του 1945»
Είναι το κακό που έκανε ο Γιάννης Διακογιάννης αυτή η κατάσταση. Ελεγε διάφορα όταν περιέγραφε αλλά δεν υπήρχαν τότε ένα σωρό τηλεοράσεις και ραδιόφωνα και εφημερίδες ώστε να ενημερώνεσαι. Το κρατήσαν λοιπόν, όπως όλα τα στραβά οι σχολιαστές και σήμερα.
Έτσι σε αγώνα του Ολυμπιακού υπήρξε η φοβερή περιγραφή: «Νικοπολίδης μπλα μπλα μπλα, τόσο σπουδαία πράγματα έλεγε, Γκαλερί κεφαλιά ο Ντιογκο και υπέροχο γκολ» Απ τον Νικοπολίδη ως τον Γκαλέτι η Μπάλά άλλαξε πέντε κατόχους και κανα δυο φορές θα την έπαιρνε αντίπαλος
Να μη πω για τις ειδήσεις που είνα πλέον σχόλια του καφενείου μερικών παντογνωστών και μόνο. Πχ του Πρετεντέρη, Τράγκα. Κακαουνάκη, Δελατόλα.
Αν θέλω να μάθω την άποψη τους θα αγοράσω «Το Βήμα», τη «Χώρα», «Το καρφί» ή «το ποντίκι»
Το περάσαν αυτό και στην καθαρά αθλητική εκπομπή την «Αθλητική Κυριακή» κι έτσι αντί να βλέπουμε γκολ την Κυριακή το βράδυ όπως είχαμε συνηθίσει ακούμε την συζήτηση καφενείου του Βαρούχα, Μίχου, Κωνσταντίνου και Κωστή. Κι αν θες να δεις φάσεις μιας ομάδας που βρίσκεται στη βαθμολογία κάτω από την μέση της βαθμολογίας ή δεν παίζει με κάποια από τις πρώτες θα πρέπει να περιμένεις ως τις μία ή δύο μετά τα μεσάνυχτα. Μη πω για άλλα αθλήματα ή ξένα πρωταθλήματα, που δεν ξέρω τι δείχνει γιατί γύρω στις δύο και τέταρτο με παίρνει ο ύπνος αφήνοντας να κλείσει την τηλεόραση ο χρονοδιακόπτης.
Καληνύχτα λοιπόν Ενημέρωση στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου