Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Πρωτάθλημα τέλος, Κριθηκαν όλα
εκτός των συμμετοχών στην Ευρώπη

Τέλειωσε χθες το πρωτάθλημα της πρώτης εθνικής κατηγορίας, η superleague οπως κακόγουστα λέγεται. Επιτέλους
Και λέω επιτέλους γιατί κρίθηκε ουσιαστικά στις 22 Μαρτίου όταν ο Ολυμπιακός είχε πάρει 11 βαθμούς διαφορά και πήρα μαθηματικά τον τίτλο.
Εναν ιστορικό τίτλο μια που ο Ολυμπιακός κατάκτησε 37 φορές το πρωτάθλημα όταν όλοι οι αντίπαλοί του μαζί έχουν 36 (Ο Παναθηναϊκός 19, η ΑΕΚ 11, ο Άρης 3, ο ΠΑΟΚ 2 η ΑΕΛ 1).
Η ΑΕΚ 11; Ο αρχηγός του που σταματά φέτος το ποδόσφαιρο έχει 12.
Υποβιβάστηκαν ο Θρασύβουλος, λόγω έλειχες κόσμου όπως έγραψε ο Γιάννης Κουκούλας στην Καθημερινή στις 10 φεβρουαρίου και το αναδημοσίευσα εγώ την επόμενη, ο ΟΦΗ επιτέλους μια που «έφτασε» πολλές φορές στο τσακ και ο Πανσεραϊκός επειδή έπρεπε να «πέσουν» 3, άδικα έπεσε όπως άδικα θα «έπεφτε» κάθε ομάδα που ήταν εκεί γύρω.
Είμαστε και η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχουμε play off, Εκτός της Σκωτίας. Αλλά εκεί δεν βγαίνει ούτε ο πρωταθλητής από την κανονική περίοδο. Σωστά play off έχει το μπάσκετ. Να μπορεί, θεωρητικά, να πάρει το πρωτάθλημα και ο Λεβαδιακός που είναι η τελευταία ομάδα που «σώθηκε».
Οι δυο τελευταίες αγωνιστικές είχαν πλάκα.
Έγραψα για τον αγώνα ΑΕΚ – Αρη. Και η ΑΕΛ, ευτυχώς, νικησε στον Ολυμπιακό.
Ήθελα να γράψω χθες για «άσσο» με τον Πανθρακικό, και μάλιστα για «διπλό» συο ημίχρονο άσσο τελικό. Κι έτσι έγινε
Ευτυχώς δηλαδή η ΑΕΛ νίκησε στην Λεβαδιά.
Όσο για τους «τεως σταρ του γηπέδου» που παπαρολογούν στην Αθλητική Κυριακή τους πληροφορώ ότι ειναι 4 ομάδες στα play off. Κι όσο να μη σας αρέσει είναι και η ΑΕΛ, εδώ εξαιρώ το κ. Μίχο μια που έβλεπε τα πράγματα απ’ έξω κι έδειξε να την υπολογίζει, και δεν είναι αμελητέα ποσότητα.
Κατά τη γνώμη μου Αν και υστερεί η ΑΕΛ (3 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, 2 από τον Παναθηναϊκό, 1 από την ΑΕΚ) Αυτή θα ναι η ομάδα που θα βγει στο champions league

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου