Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΠΑΟΚ ή Λάρισα, εκτός αν (ΑΕΚ)

Όπως δείχνουν τα πράγματα (οι ομάδες, η αρχική βαθμολογία και το πρόγραμμα) η δε΄θτερη θέση στο φετινό του champions league θα παιχθεί μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΛ. Με πιο πολλές πιθανότητες φυσικά να έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Το δείχνουν οι ομάδες.
Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Λάρισα βρίσκονται σε καλή ψυχολογική κατάσταση ενώ οι φίλαθλοί της είναι στο πόδι για τους εντός έδρας αγώνες.
Οι ΠΑΟΚτζηδες εξήντλησαν σε λίγες ώρες τα 6.600 mini διαρκείας εισιτήρια ενώ η τοπική αθλητική εφημερίδα «the match θεσαλίας» προαναγγέλλει τα Λαρισινά.
Εκτός αυτού η είσοδος στα play off είναι επιτυχία τόσο για την ΑΕΛ όσο και για τον ΠΑΟΚ
΄Για τις μεγάλες αθηναϊκές ομάδες είναι αποτυχία που δεν διεκδήκισαν τον τίτλο μέχρι τέλους. Μάλιστα ο Ολυμπιακός ήταν μαθηματικά πρωταθλητής από τον Μάρτη ενώ ουσιαστικά απο τον Δεκέμβρη.
Τελείωσαν το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ 10 βαθμούς πίσω ενώ η ΑΕΚ 16.
Τα γεγονότα αυτά μεγέθυναν τις τυχών γκρίνιες, Οι σημερινές αθλητικές εφημερίδες ασχολούνται με κόντρες των μεγαλομετόχων του ΠΑΟ ενώ πριν λίγο καιρό ασχολούνταν με τις κόντρες του Τζιμπούρ και του Εντίνιο.
Βέβαια στον αντίποδα αναφέρω ότι ο κ. Θανόπουλος (μέτοχος της ομάδας) περιέγραψε ζοφερή την οικονομική κατάσταση της ομάδας και το ποδόσφαιρο, όπως κι άλλα πράγματα στην ζωή μας, δεν είναι τόσο καθαρό. Ετσι δεν ξέρουμε ποιοι και πως προσφέρουν στον «δικέφαλο του νότου» την ευκαιρία να πάρουν ρα λεφτα του Champions league (Αφού ο νικητής των play off έχει ένα προκριματικό παραπάνω τον Ιούλιο).
Στην βαθμολογία προηγείται ο ΠΑΟκ με 3 βαθμούς. Που του δίνει προβάδισμα τόσο του ΠΑΟ (2) όσο και της ΑΕΚ (1). Που της ΑΕΛ (0).
Και φτάνουμε στο πρόγραμμα.
Πολλά θα κριθούν την 1η αγωνιστική που έχουμε ΠΑΟΚ – ΠΑΟ και ΑΕΚ – ΑΕΛ
Αν γλιτώσει την ήττα η Λαρισινή ομάδα μπαίνει στο παιχνίδι, όπως χάνει το προβάδισμα αν δεν κερδίσει ο ΠΑΟΚ
Η Λάρισα μετά πρέπει να κάνει 2 νίκες στην έδρα της, όπως και ο ΠΑΟΚ. Θα παιχτεί λοιπόν στην Τούμπα ο νικητής των Play off στις 32 Μαίου μεταξύ ΠΑΟΚ – Λάρισας.
Εκτός βέβαια ότι αυτά είναι σχέδια επί χάρτου (τα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο είναι ίσως το πιο απρόβλεπτο που έχω δει) «εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε που τραγουδούσε ο Νιόνιος» και η ΑΕΚ χρειάζεται πιο πολύ, οικονομικά, την ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου