Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Περί ...ΠΑΣΟΚάρτας

Το είδα χθες «σΤα ΝΕΑ» και το άκουσα σήμερα το πρωί στο MEGA Σαββατοκύριακο των Χασαπόπουλου – Αναγνωστική και πολύ εκνευρίστηκα. Τόσο που δεν συγκράτησα το όνομα του ανθρώπου που μιλούσε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ.
Η είδηση πρώτα. Το ΠΑΣΟΚ θα εκδόσει πιστωτικές κάρτες.
Πολύ ωραία. Οι μάσλες πέσαν κυριοι.
Έτσι έχετε σκοπό να προστατεύσετε τον λαό; Στέλνοντας τους βορρά σε κάποια τράπεζα;
Θα κερδίσουμε είπε ο κύριος που μιλούσε να κερδίσουμε πιο καλά επιτόκια, «για τους πολλούς πελάτες που έχουμε την δυνατότητα να τους πάμε».
Βάζουν φαίνεται το 1.000.000 που έδωσαν τα 2 Ευρώ για να ψηφίσουν, ενώ πίναν τον καφέ τους, τον Γιώργο Παπανδρέου για να εκλεγεί ως μοναδικός υποψήφιος το 2004.
Και δεν του είπε κανείς. Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ, θεωρούν οι ψηφοφόροι, είναι να πιέσει να μειωθούν τα επιτόκια σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ κι όχι μόνο στην ΠΑΣΟΚάρτα.
Πολύ σωστά του έγινε η ερώτηση για «τι θα γίνει όταν αρχίσουν οι κατασχέσεις για οφειλές. Αντιτάχθηκε ότι θα έχει μικρό όριο χρέωσης.
Μα αν έχει μικρό επιτόκιο, εγω ως κάτοχος δε θα μπορώ να εποφεληθώ απ’ αυτό παρά μόνο για «ψίχουλα»;
Εσείς τι θα κερδίσετε; Η πολύ σωστή ερώτηση. Και η πιο τρελή απάντηση. «Τα 30 Ευρώ το χρόνο που θα έχει συνδρομή. Αυτά θα είναι η συνδρομή στο κόμμα»
Είναι ένας ευρηματικός τρόπος αυτός να μαζεύουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες χρήματα. Να εκδίδουν πιστωτικές κάρτες, για να πουλάνε τα προϊόντα των μπουτίκ και τα εισιτήρια διαρκείας.
Εκεί φτάσαμε; Κάποτε μιλούσαμε, το 1989, για ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής λόγω τσακωμών. Μετά ήρθαν οι μεταγραφές (Κοντογιαννόπουλος, Δαμανάκη, Ανδρουλάκης) Οι υποσχετικές (Μάνος, Ανδριανόπουλος, Παπαθεμελής) Τωρα ηρθαν οι πιστωτικές κάρτες.
Μια ιδέα κύριοι του ΠΑΣΟΚ είναι να κάνετε και μπουτίκ (με τασάκια, αναπτήρες, κασκόλ, μπλουζάκια, κομπολόγια κλπ) ξέρετε πόσα λεφτά βγάζουν οι μπουτίκ των ποδοσφαιρικών ομάδων; Γιατί να τα πουλάνε μόνο οι πλανόδιοι;
Εκτός των άλλων, δεν έχετε άλλο τρόπο να μαζεύεται τα 30ρια; Θα πρέπει να έχετε δόλωμα;
Στα 30 χρόνια που παρακολουθώ τα πολιτικά δρώμενα είναι η πρώτη φορά που βλέπω αντιπολίτευση να κάνει τόσα πολλά και μερικές φορές τόσα σοβαρά λάθη τακτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου