Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Ο μήνας έχει εννιά...

...λέει το παλιό τραγουδάκι και είναι η πρώτη φορά μέσα στο 2009 που κανένα θέμα της πολιτικής δεν μου έκανε εντύπωση. Οχι ότι δεν συνέβει πολλά (Τιμες καυσίμων, Επίδμα θέρμανσης, πανεκπαιδευτικό συλλαλιτήριο κλπ).
Συνέβησαν όμως 2 αθλητικά γεγονότα που κατά την αποψή μου πρεπει να τα σχολιάσω
Συνεδρίασαν προχτές (χτες το αναφέραν οι εφημερίδες) οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού.
Στην κοινή ανακοίνωση τους οι Βαρδινογιάννης – Βγενόπουλος τα «βαλαν» και μ αυτούς που χρεώνουν την θέση της ομάδας στην διαιτησία.
Εκτός, όπως λένε, είναι θέμα της διοίκησης η διαιτησία, αν οι ομάδες του τέως ΠΟΚ μιλάνε για διαιτησία τι να πουν οι λεγόμενες μικρότερες ομάδες.
Οι «μεγάλοι», όπως παντού, τα θέλουν όλα δικά τους. Όλα τα λάθη να είναι δηλ υπέρ τους.
Πολύ σωστή λοιπόν η τοποθέτηση των μετόχων, και το λέω εγώ που συμπαθώ τις κόκκινες ομάδες της Ελλάδος, Τόσο κόκκινο της φωτιάς Ολυμπιακό όσο και βυσσινί ΑΕΛ
Τώρα πως γίνεται να αγαπάς δυο ομάδες; Ε δεν ξέρω άλλα έτσι είναι
Το δεύτερο γεγονός είναι και μπασκετικό και πολιτικό
Η Ολύμπια Λάρισας έπρεπε την Τετάρτη να είναι στην Ιερουσαλήμ να ατιμετωπίσει την Χάπολε.
Προς τιμήν της δεν πήγε λόγω της εμπόλεμης κατάστασης.
Οι Fiba την τιμώρησε με κατακύρωση του αγώνα υπέρ της Ισραηλινής ομάδας. Αυτό δεν τους απέτρεψε από την αρχική του απόφαση και κάναν ένσταση στη Fiba.
Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι η αντιμετώπιση των ευρωπαίων.
Δεν ειναι εμπόλεμη περιοχή; Έτσι γινόταν και στη Γιουγκοσλαβία οταν βομβαρδίζαν οι «σύμμαχοι μας»;
Να πω ενα αίσχος στους διοικουντες την ομάδα μου, τον Ολυμπιακο, που πήγε χθες στην Ιερουσαλήμ κι έχασε απο την Μακάμπι καθως και πόσο τυχεροί ηταν οι Ισραηλινοί που παίξαν εδώ τον πρώτο αγώνα και δεν ηρθαν τώρα γιατί θα γινόταν «Της Τουρκιας» *




* Οργισμένοι οι Τούρκοι οπαδοί επιτέθηκαν στην ομάδα της Χασαρόν στα πλαίσια του αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στις εχθροπραξίες στη Λωρίδα της Γάζας. Συγκεκριμένα εξαγριωμένοι οπαδοί μπήκαν στο παρκέ την ώρα που οι Ισραηλινοί έκαναν ζέσταμα. Το αποτέλεσμα; Οι παίκτες να φυγαδευτούν στα αποδυτήρια (υπό βροχή αντικειμένων - ακόμη και παπουτσιών), όπου έμειναν κλειδωμένοι στα αποδυτήρια για αρκετή ώρα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου