Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Αυτό έλειπε τώρα. Mια προβοκάτσια

Τι ήταν αυτό που έγινε στα Εξάρχεια προχθές το βράδυ; (3 το πρωί της Δευτέρας;)
«Επίθεση πραγματοποιήθηκε από τουλάχιστον δύο άτομα, που προσέγγισαν τους τρεις αστυνομικούς πεζή και πυροβόλησαν εν ψυχρώ από μικρή απόσταση» λεει το in.gr το μεσημέρι σχεδόν.
Τώρα μ’ αυτήν τη κίνηση σκέφτηκα αμέσως πήρατε εκδίκηση για τον θάνατο του Αλέξανδρου (συμπληρώνεται σήμερα ένας μήνας από τότε).
Δηλαδή υπάρχουν πολλοί ανεγκέφαλοι . Τι έφταιγε ο 21χρονος νεαρός; Άσε που ήταν αστυνομικός ενώ ο φονιάς (Έτσι κ μοντελοπνίχτη χωρίς εισαγωγικά) ειδικός φρουρός. Δηλαδή κάποιοι ήθελαν να δώσουν άλλοθι; Να δείξουν δηλαδή οτι έγινε αυτό επειδή ήταν τα ματ σε συγκεκριμένη περιοχή;
Και ηρθαν μετά τα αστυνομικά ευρήματα και μου ξεκαθάρισαν λίγο το τοπίο.
«Το όπλο τύπου Καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά της κλούβας των ΜΑΤ στην οδό Κοκκινοπούλου πριν από δύο εβδομάδες χρησιμοποιήθηκε και στην επίθεση κατά των ΜΑΤ τα ξημερώματα, με θύμα έναν 21χρονο αστυνομικό που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.»
Ωωωπ εδώ κάτι αρχίζει και βρομάει «Το δεύτερο όπλο είχε χρησιμοποιηθεί και σε επίθεση εναντίον αστυνομικού τμήματος, την ευθύνη της οποίας, είχε αναλάβει η οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».
Εδώ είναι το ενδιαφέρον. Τόσο βλάκες είναι οι αυτοί οι τρομοκράτες που δε καταλαβαίνουν ότι δημιουργούν συμπάθειες προς το αστυνομικό σώμα έτσι;
Σήμερα το πρωί το απόλυτο της έκπληξης. Ο κ. Παπαδακής είχε στην εκπομπή του τον κ. Στρατούλη του ΣΥΡΙΖΑ. Που καταδίκασε την επίθεση.
Ποιος; Στέλεχος ενός κόμματος που και να τους σκοτώσεις δε βγάζουν από το στόμα τους τη λέξη αυτή για πράξεις των «αγωνιστών» κουκουλοφόρων,
Ολα αυτά με οδήγησαν στο συμπέρασμα οτι πρόκειται για προβοκάτσια.

2 σχόλια:

  1. Ειμαστε στο έλεος των media και τωρα τελευταία και των bloggers.....που μας ταίζουν οι πρώτοι κουτοχορτο και οι δεύτεροι ανακρίβειες.....Ελπίζω ο γάτος να παραμείνει γάτος και να μην γίνει αρουραίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πα και αλλού φίλε μου, δεν διεκδικώ το αλάθητο ή την αντικειμενικότητα. Σκέψεις μου γραφώ που η επικαιρότητα και η ζωή μου προκαλούν.
    Αυτές μ’ έξαναν να ναι όλα τα σχολιάκια μου πολιτικά. Σχεδιάζω να ασχοληθώ και μ’ άλλα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή