Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Και τι ενημερωση εχουμε;

Έπεσε χθες στα χέρια μου ο «Ελεύθερος Τύπος». Είδα μια είδηση που δεν την είχα ακούσει πουθενά ούτε και την είδα πουθενά δημοσιευμένη.
Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Πάγκαλος έστειλε πίσω τα κρασιά δώρο της Ισραηλινής πρεσβείας συνοδευόμενη με μια αιχμηρότατη επιστολή.
Μάλιστα το έκανε γνωστό το γεγονός στην Ιταλία ο Τζουζέπε Μπέπε Γκρίλο κωμικός τον οποίο η εφημερίδα τον αναφέρει ο Ιταλό Λαζόπουλο (για μένα δεν είναι και πολύ κολακευτικό αυτό).
Πλημμύρισε λέει το inbox του mail του ΠΑΣΟΚ με συγχωρητήρια μηνύματα απ‘ όλη την Ευρώπη.
Εδώ στην Ελλάδα ούτε μάθαμε ούτε ακούσαμε τίποτε.
Εψαξα στο site της εφημερίδας και βρήκα μόνο την είδηση,

Την επιστολή δυστυχώς δεν την βρήκα οπότε την σκανάρισα μια που αξίζει να την διαβάσετε

Εφ’ όσον δεν αφορούσε η είδηση σκάνδαλο, αίμα ή sex δεν έδωσαν οι εφημερίδες έκταση. Άσε τα τηλεοπτικά κανάλια, εκτός από ένα – δύο οι ειδήσεις τους είναι λίγα θέματα και πολλή παπαρολογία (απο την παπάρα= πολλές μπουκιές ψωμί μέσα σε γάλα ή νερό).
Να πω ένα μπράβο στον πρώην υπουργό, αλλά δεν έδωσε πόντους στο κόμμα του γιατί δεν το έμαθε ο κόσμος. (Το ακούτε εκει στο Mega;)

2 σχόλια:

  1. Καλή αρχή.......Μιάς και μιλάς για ενημέρωση μην ξεχνάς πως τώρα που bloggaρεις...είσαι μέρος της!!!Η κριτική σου στα γενονότα ...μπορεί να γίνει και ενημέρωση για κάποιους που δεν βλέπουν τηλεοραση ή δεν διαβάζουν εφημερίδες και παρακολουθούν μονο τους bloggers που έχουν χρόνο για αξιολόγηση και φιλτράρισμα....ΣΥΝΕΧΙΣΕ.."Τα δάση θα ήταν πολύ σιωπηλά εαν τραγουδούσαν μονο τα μεγάλα πουλιά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω πολυ Σταθη. Τα σχολια σου μου δινουν δυναμη να συνεχισω σχολιαζοντας σωστα ή λαθος την επικαιρότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή