Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Ήταν οφ σάιτ; Κανείς δεν ασχολήθηκε

Ημέρα κυπέλλου στο ποδόσφαιρο χθες με τις ομάδες μου να παίζουν μια στο βορρά μια στο νότο. Με τους διαιτητές να «κλέβουν την παράσταση».
Έτσι πιστεύω.
Και ναι μεν στο Ηράκλειο το λάθος που έγινε στο 5’, ανατροπή του Ντιόγκο, δεν στοίχησε στο Ολυμπιακό αυτό που στοίχησε είναι το λάθος της τριπλέτας στις Σέρρες.
Μάλιστα βλέπω και ξαναβλέπω τη φάση στο sport.gr και δεν μπορώ να καταλάβω αν ο σκόρερ είναι οφ σαϊτ όταν σουτάρει ο Αουρέλιο πριν απέκρουσε ο Βράνιτς και πάρει το «ριμπάουντ» ο Γκούρτσας να σκοράρει.
Ηταν τόσο οριακό, που το καταλαβαίνω το λάθος. Αυτό που μ’ ενόχλησε ηταν σ’ ανάλογη περίπτωση, γκολ της ΑΕΛ κατά του ΟΦΗ, εγινε χαμός.
Μη πω το σπορτκάστερ που περιέγραφε. Το ίδιο κανάλι (Alpha) και μάλλον ο ίδιος άνθρωπος. Σε εκείνο το ματς ηταν κατηγορηματικός ότι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ ήταν οφ σαϊτ τώρα ούτε σαν αμφιβολία. Το ίδιο και οι εφημερίδες και ο κ. Μπαρούφας (συγγνώμη Βρουχάς) στην Αθηναϊκή Κυριακή.
Θα μου πείτε το ποδόσφαιρο έχει τα καλά και τα ασχημα της ζωης. Ετσι έγραφε στο πάλαι ποτέ «Ποντίκι» ο Κώστας Παπαϊωάννου και η Λάρισα μπορεί να ολήρωσε την απειθαρχία να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο τη δεκαετία του ’80 πήρε όμως ξανά κύπελλο πρόσφατα που δεν τιμωρήθηκε ακόμη. Άσε που αν περνούσε χθες (Τετάρτη) ο τελικός κυπέλλου είναι κοντά. (8 ομάδες μείναν) και ίσως τα κατάφερνε πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου