Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Η απαγωγή Παναγόπουλου και το κακό που κάνει η «τηλεοπτική παπαρολογία» πάνω στο θέμα

Μας «έπρηξαν» οι τηλεοράσεις μην απαγωγή του εφοπλιστή κ. Παναγόπουλου.
Και τι μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει, τι θα κάνει ο άνθρωπος που είναι άρρωστος Κι εσείς οι φαρμακοποιοί αν σας ζητήσουν αυτά τα φάρμακα χωρίς συνταγή ειδοποιήστε την αστυνομία. Δηλαδή σαν να λένε πρέπει να πεθάνει για να ναι πιο κακοί οι ούτως ή άλλως κακοί απαγωγείς. Και τί μεγάλο όγκο έχουν τα λύτρα και πως θα τα δώσουν και άλλα πολλά.
Αντί να το «βουλώσουν» μην τυχών και πεθάνει ο άνθρωπος, και αν γίνει το αίμα του πάνω τους. Είναι κι ότι τον κάνουν αντιπαθή σε μας τον απλό κόσμο.
«Εδώ δεν έχουμε να πιούμε ένα καφέ μου είπε ένας φίλος η γυναίκα του λέει πως βρήκε τόσα λεφτά σχεδόν αμέσως».
Και δεν είχε και πολύ άδικο. Αντί να ασχοληθούν με τα προβλήματα μας, οι ενημερωτικές εκπομπές κι όχι τα δελτία ειδήσεων, αυτά που θέλουν να ονομάζουν δελτία ειδήσεων, ασχολούνται με κάθε μικρό ή μικρότερο θέμα για ατέλειωτες ώρες. Φοβήθηκαν λέει οι απαγωγείς και δεν επικοινωνούσαν με την οικογένεια. Ε αφού μιλούσαν για την απαγωγή ώρες ολόκληρες να μη φοβηθούν; Ως και η κακομοίρα, ψυχολογικά κακομοίρα όπως θα ήμασταν όλοι μας, άρχισε να βγαίνει σε εκπομπές κι έλεγε «ας επικοινωνήσουν μαζί μου» αντί να πει στα «κοράκια» αφήστε μας τέλος πάντων, έχουμε το πρόβλημα μας έχουμε και τις βλακείες που λέτε.
Αφήστε που κάθε ένας επιχειρηματίας ή εφοπλιστής φοβάμαι θα ζητά προστασία και αστυνομικό να τους προσέχει μια που συνήθως έχουν «καβούρια» στην τσέπη να προσλάβουν κανέναν φουκαρά άνεργο, για ιδιωτικό αστυνομικό. Και οι λίγοι, κι ακόμη πιο λίγοι καλοί, αστυνομικοί που έχουμε για την δημόσια τάξη να γίνουν απειροελάχιστοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου